Marienlyst Strandhotel bliver den 1. oktober en del af hotelkæden ESS Groups fornemme selskab.

Strandhotellet har de seneste år været igennem en lang transformation for igen at få en markant position i hotelmarkedet. Marienlyst Strandhotel hentede i 2017 nye kræfter til i form af hoteldirektør Michael Lauritsen, der kom fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels, som skulle være med til at vende det stolte hotel til igen at blive danskernes foretrukne destination.

Han og resten af holdet har de sidste par år kæmpet for at realisere denne målsætning og har blandt andet kunne præsentere en ny strandspa, et unikt konferencekoncept og ikke mindst stærke regnskabstal. Hotellet har desuden i det forgangne år høstet flere store anerkendte priser som blandt andet; ’Bedste internationale hotel’, ’Bedste mødekoncept’, ’Bedste lokaler’ og ’Årets Spa 2019’, som har understreget at kræfterne er brugt på de rigtige tiltag.

”Vi har været på en spændende rejse de sidste par år, og denne sammenslutning giver os muligheden for at sætte endnu mere fart på den udvikling, vi fortsat ønsker for hotellet. Vores fantastiske medarbejdere er grunden til, at denne drøm nu er blevet en realitet – den drivkraft og det stærke sammenhold der karakteriserer alle mine kolleger har banet vejen for, at vi nu er nået denne milepæl og blevet en del af det fornemme selskab, som ESS Group repræsenterer,” fortæller hoteldirektør Michael Lauritsen, og fortsætter:

”Vi har noget helt unikt her i Helsingør, som vi er meget stolte af, hvilket dette tiltag ligeledes manifesterer. Vi får fremover den mest innovative og kompetente arbejdsgiver og jeg er så stolt over det internationale niveau, som vi nu kan hæve os til. Jeg er ikke i tvivl om, at det kan gøre en masse godt for byen og jeg glæder mig bare til at komme i gang,” fortæller Michael Lauritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne