Marienlyst Strandhotel bliver den 1. oktober en del af hotelkæden ESS Groups fornemme selskab.

Strandhotellet har de seneste år været igennem en lang transformation for igen at få en markant position i hotelmarkedet. Marienlyst Strandhotel hentede i 2017 nye kræfter til i form af hoteldirektør Michael Lauritsen, der kom fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels, som skulle være med til at vende det stolte hotel til igen at blive danskernes foretrukne destination.

Han og resten af holdet har de sidste par år kæmpet for at realisere denne målsætning og har blandt andet kunne præsentere en ny strandspa, et unikt konferencekoncept og ikke mindst stærke regnskabstal. Hotellet har desuden i det forgangne år høstet flere store anerkendte priser som blandt andet; ’Bedste internationale hotel’, ’Bedste mødekoncept’, ’Bedste lokaler’ og ’Årets Spa 2019’, som har understreget at kræfterne er brugt på de rigtige tiltag.

”Vi har været på en spændende rejse de sidste par år, og denne sammenslutning giver os muligheden for at sætte endnu mere fart på den udvikling, vi fortsat ønsker for hotellet. Vores fantastiske medarbejdere er grunden til, at denne drøm nu er blevet en realitet – den drivkraft og det stærke sammenhold der karakteriserer alle mine kolleger har banet vejen for, at vi nu er nået denne milepæl og blevet en del af det fornemme selskab, som ESS Group repræsenterer,” fortæller hoteldirektør Michael Lauritsen, og fortsætter:

”Vi har noget helt unikt her i Helsingør, som vi er meget stolte af, hvilket dette tiltag ligeledes manifesterer. Vi får fremover den mest innovative og kompetente arbejdsgiver og jeg er så stolt over det internationale niveau, som vi nu kan hæve os til. Jeg er ikke i tvivl om, at det kan gøre en masse godt for byen og jeg glæder mig bare til at komme i gang,” fortæller Michael Lauritsen.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne