Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.
”Sommeren har været begunstiget af mange besøgende og turister. Og qua vi lige er åbnet, skal folk også se, hvad vi er for en størrelse”, fortæller restaurantchef Jannie Jeppsen.
Madklubben har i alt 17 spisesteder, der hver især har et gastronomisk spænd lige fra Sydstaternes køkken til Mellemøstens spisekammer. Selv om hver restaurant har sit eget særpræg, er de fælles om et manifest. I Madklubben i Esbjerg står det skrevet på en stor, sort tavle: God mad til fornuftige priser er omdrejningspunktet, så alle har råd til at gå ud.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024