Madklubben åbner den 11. oktober åbner restauranten Roberta, skriver MigOgKbh.dk.

Her vil Madklubben tage sine gæster med på en solrig smagsrejse til Syd- og Mellemamerika, hvor man kan mæske sig i ceviche, antichuchos, yuca-fritter, tacos og et væld af farverige, sydamerikanske cocktails.

“Med Roberta skaber vi en social madoplevelse, der for en stund sætter hverdagens trummerum på pause,” siger Anders Aagaard, ejer af Madklubben-familien, som Roberta bliver en del af.

Madklubben har tidligere haft stor succes med at fortolke lokale køkkener. F.eks. med den mellemøstlige Bazaar i Droningens Tværgade og asiatiske Hanzo på Værnedamsgade.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

500 parkeringspladser på vej til erhvervslivet i København

Teknik- og Miljøforvaltningen er derfor gået i gang med at etablere de første af i alt 500 p-pladser, som er reserveret til biler med gule nummerplader. Hvis man parkerer på pladserne med en almindelig hvid nummerplade eller en såkaldt papegøjeplade, risikerer man en p-afgift. Erhvervsparkeringspladserne kommer til at ligge over hele byen, men de fleste bliver placeret i centrum af København. 300 af pladserne ligger inden for betalingszonen, og bilisterne skal betale som normalt på pladserne.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne