Det blev offentliggjort i august, at Quality Hotel i Kastrup ville skifte varemærke, og nu er dagen kommet, hvor skiltene udskiftes. Det bliver Best Western Plus, der erstatter Nordic Choice Hotels’ Quality koncept. For Best Westerns hotelportefølje betyder det en markant placering nær Københavns Lufthavn og et stort løft i kædens markedsandel i København, der foruden det nye lufthavnshotel også tæller to hoteller i Københavns centrum. Det nye hotel har derfor stor strategisk betydning for Best Western i Danmark generelt.

”Det er en eftertragtet lokation med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western”, fortalte Søren Nystrøm, Country Manager hos Best Western i Danmark, da det blev offentliggjort.

Bag hotellet står ejeren Midstar Hotels AB, der også ejer Grand Hotel og Hotel Marienlyst i Danmark, og operatøren Core Hospitality, der også driver Moxy Copenhagen og Hotel Marina. Ifølge Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality, valgte man Best Western Plus, ”fordi vi får en stærk, international distributionsplatform og et globalt loyalitetsprogram, som vil gøre os mere konkurrencedygtige. Med den ekstreme vækst i markedskapaciteten de kommende år er der behov for tilpasning, og vi tror på, at en kæde med mere end 4.000 hoteller og 40 millioner loyalitetsmedlemmer vil bidrage til den rette positionering”.

Hotellet ligger i et stille område i Kastrup, lige om hjørnet fra Kastrup metrostation, kun 900 meter fra Københavns Lufthavn og 15 minutter fra Indre By. Gæster kan, foruden de eksisterende faciliteter på hotellet, nu også drage nytte af det omtalte loyalitetsprogram, Best Western Rewards, som giver mulighed for at optjene og bruge bonuspoint på alle medlemshoteller. Er gæster allerede medlem af et andet loyalitetsprogram, kan gæstens status i dette program matches hos Best Western, så man fortsat får de samme, eller bedre, fordele.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne