Lucifer er en helt ny restaurant i København. Det er den tidligere ikoniske Umami i Store Kongensgade, der er blevet omdannet til djævlens værk, skriver MigOgKbh.dk.

Bagmanden bag Lucifer er Morten Angelo og står også bag en anden lystens hule, nemlig natbar/restauranten Lusso lige rundt hjørnet i Hovedvagtsgade.

I køkkendet styrer køkkenchef David da Silva ilden. Han har sri lankanske bånd, tidligere Kong Hans kok, inden han tog bistro-segmentet med storm med sin Davids Bistro på Østerbo, som lukkede for nogle år siden, og han startede sit firma med krydderier fra hans families fødeø – Sri Lanka.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne