I næste uge slår Linse Kessler så dørene op til sit nyeste projekt. Hun åbner Take Away-stedet Veganski på Amager sammen med en veninde. Det skriver MigOgKbh.dk.

Planen er blandt andet at lave klassikere men så bare uden kød.

Blandt andet afslører Linse Kessler, at der kommer en Chili con Charme (altså minus Carne) og andre klassiske danske retter.

Linse Kesslers rolle i virksomheden bliver markedsføringen, mens veninden Chanette Jensen står bag disken og laver desuden maden.

Har du fået læst?

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne