Brasserie X på Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er blevet til Runway Restaurant & Bar. Navneskiftet sker i forbindelse med hotellets rebranding. Det nye navn bringer samtidig et nyt menukort, der har fået lavere priser og bedre valgmuligheder.

Det var egentlig rebrandingen af hotellet, der gav anledning til, at restauranten også skulle have nyt navn, men Runway Restaurant & Bar har længe været under omdannelse. Restauranten fik ny køkkenchef, Pavo Kujundzic, i maj måned og har siden udviklet på menuen. I dag kan gæster nyde retter af høj kvalitet til lavere priser end tidligere og får derfor mere for pengene. Fra og med juli har restauranten da også slået omsætningsrekord hver måned, og nu også med frokoståbent er der endnu større potentiale.

(artiklen fortsætter under billedet)

”Vi er ikke beliggende i centrum af København, så priserne har vi justeret. Og det kan vi allerede se, at vores gæster har taget godt imod. Samtidig er der et håb om, at priserne også resonerer bedre med lokalbefolkningen, så vi bliver en lokal destination, lige så meget som vi selvfølgelig har mange har hotellets gæster på besøg”, fortæller Pavo Kujundzic, Køkkenchef på Runway.

Det nye navn, ”Runway”, henviser da også til restaurantens korte afstand til Københavns Lufthavn.

”Restauranten ligger på en rolig gade i Kastrup, hvor vi er glade for at være en del af lokallivet. Vi har selvfølgelig også en masse internationale gæster, men vi forsøger at ramme begge publikummer. Restauranten er blevet mere populær, så vi er ved at finde vores placering i markedet”, siger Gitte Lindhardt, Restaurantchef på Runway.

Hotellet og restauranten drives af Core Hospitality.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne