Skal ejere af fast ejendom, som benyttes til helårsboliger, have mulighed for at udleje disse til ferie- og fritidsformål i 100 dage om året fremfor de 70, som lige nu er tilladt? Det spørgsmål skal Vækstudvalget i Frederikssund Kommune snarest tage stilling til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

”Lige nu handler det meget om, hvad folk tror, synes eller har hørt. Derfor har vi bedt om nogle flere tal på, hvor stort omfanget af udlejning er lige nu, om der er erfaringer fra andre kommuner, der har hævet grænsen, og så videre”, siger formand Ole Søbæk (K).

Allerede nu har HORESTA råbt vagt i gevær over den mulige opgradering af udlejningsmuligheder.

I et brev til borgmester John Schmidt Andersen (V) skriver organisationen, at man frygter, at »den private udlejning vil konkurrere med de lokale overnatningssteder i kommunen«, og at »de lokale overnatningsvirksomheder betaler lønninger og selskabskatter, og de vil derfor have svært ved at konkurrere med de lave priser på overnatning i private hjem«.

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne