Hostrups Hotel i Tønder har en historie, der går helt tilbage til 1850’erne. Nu skrives der et nyt kapitel, som er noget mere opmuntrende end det forrige. Det endte nemlig med en konkurs, som efterlod hotellet i en forfærdelig forfatning, skriver frdb.dk.

”Der var rådne vinduer, råddent tag, råddent gulv, ja næsten overalt var der råddent. Så vi besluttede at bygge det hele om”, siger Lars Svensen, der i juli 2018 købte konkursboet sammen med sin kone, Kirsten. De er naboer til hotellet og ejede i forvejen også en tilstødende grund.

Han har erfaring med byggeri og ejendomme, som han er ved at opføre en del af i København. Derfor var han også byggeleder på projektet. Hun har sammen med en stylist stået for indretningen, der matcher hotellets gamle stil med velour, messing, zink, møbler designet af bysbarnet Hans J. Wegner og fortidens gesvejsninger, og der er ikke gået kompromis på kvaliteten i en eneste millimeter. Alle materialer er af høj kvalitet.

Købspris og omkostninger for renoveringen, der tog otte måneder, ligger ifølge Lars Svensen samlet i den nedre ende af et tocifret millionbeløb. Lokale håndværkere har givet hotellet i Søndergade den kærlige hånd, det havde brug for, og der står nu 25 værelser og en restaurant – som nævnt med terrasse ud mod åen – klar til at tage imod gæster.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne