Hostrups Hotel i Tønder har en historie, der går helt tilbage til 1850’erne. Nu skrives der et nyt kapitel, som er noget mere opmuntrende end det forrige. Det endte nemlig med en konkurs, som efterlod hotellet i en forfærdelig forfatning, skriver frdb.dk.

”Der var rådne vinduer, råddent tag, råddent gulv, ja næsten overalt var der råddent. Så vi besluttede at bygge det hele om”, siger Lars Svensen, der i juli 2018 købte konkursboet sammen med sin kone, Kirsten. De er naboer til hotellet og ejede i forvejen også en tilstødende grund.

Han har erfaring med byggeri og ejendomme, som han er ved at opføre en del af i København. Derfor var han også byggeleder på projektet. Hun har sammen med en stylist stået for indretningen, der matcher hotellets gamle stil med velour, messing, zink, møbler designet af bysbarnet Hans J. Wegner og fortidens gesvejsninger, og der er ikke gået kompromis på kvaliteten i en eneste millimeter. Alle materialer er af høj kvalitet.

Købspris og omkostninger for renoveringen, der tog otte måneder, ligger ifølge Lars Svensen samlet i den nedre ende af et tocifret millionbeløb. Lokale håndværkere har givet hotellet i Søndergade den kærlige hånd, det havde brug for, og der står nu 25 værelser og en restaurant – som nævnt med terrasse ud mod åen – klar til at tage imod gæster.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne