Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

”Generator stræber efter konstant at tilbyde de bedste og mest innovative oplevelser til den moderne rejsende. At vi overtager Freehand med deres stærke varemærke og særdeles positive omdømme på det amerikanske marked, betyder, at tilføjelsen af deres hoteller til Generators portefølje passer fint sammen,” siger Alastair Thomann, koncernchef for Generator-gruppen i en pressemeddelelse.

Det første Generator-hostel i Norden åbnede i København – Generator Hostel Copenhagen tæt på Kgs. Nytorv har omkring 660 sengepladser fordelt på værelsestyper fra en-suite sovesale til private værelser og konceptværelser. Generator er udover København også i Stockholm samt 12 andre europæiske hovedstæder og storbyer.

Har du fået læst?

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne