Ved motorvejsafkørslen til Vejle Transportcenter ligger den nye restaurant Enzo & C, og på facaden står der "uncompromized italian kitchen", skriver Randers Amtsavis. Konceptet er et møde mellem den gode tilgængelighed og høj kvalitet.

Ifølge HORESTA kan italiensk kvalitet sagtens gå hånd i hånd med at blive til en franchise:

”Vi ser en stærk tendens til, at man konceptualiserer og åbner nye identiske restauranter. Her forbindes et autentisk italiensk køkken med et trafikalt knudepunkt. Så har man skabt en identitet. Man kan på ingen måde udelukke kvalitetsidentitet blot fordi, det bliver en franchise. Økonomien bliver som regel også bedre på grund af stordriftsfordelene”, siger Jonas Kjær fra HORESTA.

Enzo & C ejes af Enzo Carratú og Casper Kirk Johansen fra Legofamilien.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne