Ved motorvejsafkørslen til Vejle Transportcenter ligger den nye restaurant Enzo & C, og på facaden står der "uncompromized italian kitchen", skriver Randers Amtsavis. Konceptet er et møde mellem den gode tilgængelighed og høj kvalitet.

Ifølge HORESTA kan italiensk kvalitet sagtens gå hånd i hånd med at blive til en franchise:

”Vi ser en stærk tendens til, at man konceptualiserer og åbner nye identiske restauranter. Her forbindes et autentisk italiensk køkken med et trafikalt knudepunkt. Så har man skabt en identitet. Man kan på ingen måde udelukke kvalitetsidentitet blot fordi, det bliver en franchise. Økonomien bliver som regel også bedre på grund af stordriftsfordelene”, siger Jonas Kjær fra HORESTA.

Enzo & C ejes af Enzo Carratú og Casper Kirk Johansen fra Legofamilien.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne