Ved motorvejsafkørslen til Vejle Transportcenter ligger den nye restaurant Enzo & C, og på facaden står der "uncompromized italian kitchen", skriver Randers Amtsavis. Konceptet er et møde mellem den gode tilgængelighed og høj kvalitet.

Ifølge HORESTA kan italiensk kvalitet sagtens gå hånd i hånd med at blive til en franchise:

”Vi ser en stærk tendens til, at man konceptualiserer og åbner nye identiske restauranter. Her forbindes et autentisk italiensk køkken med et trafikalt knudepunkt. Så har man skabt en identitet. Man kan på ingen måde udelukke kvalitetsidentitet blot fordi, det bliver en franchise. Økonomien bliver som regel også bedre på grund af stordriftsfordelene”, siger Jonas Kjær fra HORESTA.

Enzo & C ejes af Enzo Carratú og Casper Kirk Johansen fra Legofamilien.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne