Halloweenudsmykning, skuespillere og nye forlystelser er blot nogle af de ting, der lokker massevis af turister ud til turistattraktionerne i efterårsferien, skriver TV2 Østjylland.  

Faktisk er det så populært at holde efterårsferie i Danmark og besøge diverse turistattraktioner, at attraktionerne har fordoblet deres omsætning i oktober siden 2010. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

VisitAarhus peger på, at én af grundene til, at turistattraktionerne har succes i oktober, er fordi, de netop i efterårsperioden investerer i nye og anderledes tiltag, som de besøgende ikke er vant til.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne