Halloweenudsmykning, skuespillere og nye forlystelser er blot nogle af de ting, der lokker massevis af turister ud til turistattraktionerne i efterårsferien, skriver TV2 Østjylland.  

Faktisk er det så populært at holde efterårsferie i Danmark og besøge diverse turistattraktioner, at attraktionerne har fordoblet deres omsætning i oktober siden 2010. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

VisitAarhus peger på, at én af grundene til, at turistattraktionerne har succes i oktober, er fordi, de netop i efterårsperioden investerer i nye og anderledes tiltag, som de besøgende ikke er vant til.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne