Nye Borgerliges kandidat Anahita Malakians har sagt sin stilling op på burgercafeen The Barn på Nørrebro. Det meddeler hun søndag eftermiddag på Facebook, skriver BT.dk.

”Det er med den dybeste sorg i mit hjerte, at jeg er nødt til at skrive dette opslag. Af hensyn til ejerne og dem, der arbejder i The Barn, samt dem, der planlægger deres events på stedet, har jeg valgt at sige op fra dd. med øjeblikkelig virkning,” skriver hun.

Natten til lørdag blev der knust en rude på cafeen – ifølge Anahita Malakians utvivlsomt som en form for politisk hærværk, efter at cafeen for få dage siden blev lagt for had i venstreekstreme miljøer på grund af hendes tilknytning til stedet.

Hun har tidligere stillet op for Venstre, men blev ved det seneste folketingsvalg ikke genopstillet for partiet. I stedet opnåede hun ved det seneste valg 532 personlige stemmer for Nye Borgerlige.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne