Pris er den mest afgørende faktor for de fleste rejsende, men en ny undersøgelse viser, at det betyder mindre for unge, skriver Finance.yahoo.com.

Analysevirksomheden Savanta har spurgt 1.500 forbrugere om, hvad de vægter tungest, når rejsen skal bookes.

Undersøgelsen viser blandt andet, at de unge føler et større pres på at få de perfekte feriebilleder til sociale medier. Det kan være en del af forklaringen på, at 25 pct. svarer, at de ville bruge 100 ekstra dollar på unikke oplevelser, når de er på ferie, mens 18 pct. af de unge ville bruge dem på mad. 7 pct. siger bedre hoteller, mens 5 pct. ville opgradere flyrejsen.

 

Har du fået læst?

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne