Da RYE115 i sommer slog dørene op til et gennemrenoveret og nyindrettet hotel, var stedet som forvandlet. Med hjælp fra indretningsekspert Jannik Martensen-Larsen fra Tapet-Café lever det gamle Østerbro-hotel nu endelig op til sit potentiale som et unikt, personligt og uprætentiøst sted, skriver Elle.

”Jeg blev meget overrasket, da jeg så den gamle indretning. Det trængte virkelig til en kærlig hånd. Selvom hotellet var udtjent, da de nye ejere overtog det, og vi alle var enige om, at meget skulle gøres og ikke mindst gøres på en helt anden måde end hidtil, så har vi alligevel holdt os til det udgangspunkt, som den spartanske og lokale indretning udspringer af.”

Han fortæller, at tanken med hotellet aldrig har været, at det skulle være et fancy, dyrt og corporate hotel. Tværtimod har man fra hotellets spæde start altid været optagede af fællesskabstanken og af, at der skulle være hyggeligt. De idéer har jeg i samarbejde med de nye ejere valgt at arbejde videre med og tænke ind i den nye indretning. Det bliver aldrig et smart designhotel med dyre designermøbler, men det er jo ikke ensbetydende med, at der ikke må være gjort noget ud af indretningen og at stedet ikke må være smukt.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne