Aarhus har fået en ny restaurant. Og lokalerne har en vis historik og madmæssig tyngde, da først Le Canard, som var en af landets bedste restauranter, og siden Michelin-restauranten Substans har boltret sig i køkkenet, skriver Randers Amtsavis.

Men nu er Substans rykket til Aarhus Ø, og det har givet plads til Syv Ni 13, der fredag åbnede for første servering.

En restaurant, der først og fremmest vil kendes for social dining, et økonomisk vinkort og god stemning.

Bag den nye restaurant står en trio, der alle har baggrund hos Dining Six, der driver Restauranterne KÖD, Basso og Klokken.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne