Københavns indre by lider under overturisme. Sådan skriver beboeren Karina Muriel Mimoun i Politiken.

”Det ved enhver, der har befundet sig i hovedstadens bykerne denne sommer. Men åbenbart ikke overborgmester Frank Jensen og hans kolleger i Københavns Borgerrepræsentation, der virker blinde over for udfordringerne og fortsætter med at udvide bydelen med flere hoteller og overnatningsmuligheder”.

Hun skriver, at hvis turister besøger Danmarks hovedstad for at opleve den ægte københavnerfeeling og møde verdens lykkeligste folk, bliver mange af dem slemt skuffet. For når turisterne rykker ind, flytter de lokale ud. For at holde på smilet, lyder det fra hende.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne