Københavns indre by lider under overturisme. Sådan skriver beboeren Karina Muriel Mimoun i Politiken.

”Det ved enhver, der har befundet sig i hovedstadens bykerne denne sommer. Men åbenbart ikke overborgmester Frank Jensen og hans kolleger i Københavns Borgerrepræsentation, der virker blinde over for udfordringerne og fortsætter med at udvide bydelen med flere hoteller og overnatningsmuligheder”.

Hun skriver, at hvis turister besøger Danmarks hovedstad for at opleve den ægte københavnerfeeling og møde verdens lykkeligste folk, bliver mange af dem slemt skuffet. For når turisterne rykker ind, flytter de lokale ud. For at holde på smilet, lyder det fra hende.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne