Flere grønne retter på menukortet hos restaurantkæden Cofoco det seneste halvandet år har været med til at sænke kødsalget. I 2019 har Cofoco solgt 25 pct. mindre kød end i 2018, fortæller adm. direktør Christian Lytje til Børsen. Cofoco driver 12 restauranter med forskellige koncepter, og det er nøglen til kædens succes, ifølge ham, skriver FødevareWatch.dk.

"Vores evne til at tilpasse os og prøve nye ting af hurtigt er klart en af vores fordele," siger Christian Lytje.

I 2018 rundede Copenhagen Food Collective, som er selskabet bag restaurantdriften, en bruttofortjeneste på 110 mio. kr. – et stykke over de 99,8 mio. kr. i 2017.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne