Flere og flere hoteller har meldt ud, at de afskaffer de små plastikflasker til shampoo, creme m.v., men nu bliver der indført en ny lov i Californien, som forbyder alle hoteller at benytte dem. Det skriver Finalcall.travel.

Blandt hotelgæster er der stor uenighed om det er en god idé at afskaffe de små plastikflasker til shampoo, creme m.v. og erstatte dem med store beholdere, som man deler med gæsterne, der har boet på rummet tidligere.

Californien guvernør, Gavin Newsom, har netop underskevet en lov, som forbyder hoteller at uddele små indviduelle engangsflasker med toiletartikler. Lovgivningen træder dog først i kraft om nogle år. Hvis hotellet har mere end 50 værelser, så gælder den nye lovgivning fra 2023 og hvis hotellet har under 50 værelser, så er den gældende fra 2024.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Gods henter gæsterne gratis

I 2012 besluttede godsejer Birgitte Dinesen og godsforvalter Olav Ditlevsen at påbegynde en langsigtet strategi for et mere bæredygtigt gods omfattende landbrug og hotelvirksomhed. Step 1 blev at bygge 6 stk. 3 megawatt vindmøller i 2012, hvilket allerede dengang gjorde CO2-regnskabet positivt. Godsets vindmøller producerer hvert år ca. 50.000.000 kW, hvilket er 100 gange så meget som eget forbrug. Som en del af helhedsplanen indgik et allerede etableret halmfyr, som opvarmer alle godsets bygninger med halm fra markerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne