Flere og flere hoteller har meldt ud, at de afskaffer de små plastikflasker til shampoo, creme m.v., men nu bliver der indført en ny lov i Californien, som forbyder alle hoteller at benytte dem. Det skriver Finalcall.travel.

Blandt hotelgæster er der stor uenighed om det er en god idé at afskaffe de små plastikflasker til shampoo, creme m.v. og erstatte dem med store beholdere, som man deler med gæsterne, der har boet på rummet tidligere.

Californien guvernør, Gavin Newsom, har netop underskevet en lov, som forbyder hoteller at uddele små indviduelle engangsflasker med toiletartikler. Lovgivningen træder dog først i kraft om nogle år. Hvis hotellet har mere end 50 værelser, så gælder den nye lovgivning fra 2023 og hvis hotellet har under 50 værelser, så er den gældende fra 2024.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Hoteldirektør: Sådan gør vi bæredygtighed rent lavpraktisk

Vi skal og bør stå sammen om at nedbringe ressourceforbruget. Det er både etisk og miljømæssigt korrekt, og som et non-profit og bæredygtigt hotel vil vi gerne tage vores del af ansvaret. Sådan skriver Bo Kikkenborg, hoteldirektør, KOMPAS Hotel Aalborg. Derfor har hotellet valgt at blive et Green Key-certificeret hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne