HORESTA er i øjeblikket ved at rulle bæredygtighedsmærket Green Restaurant ud. Det oplyser Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA til FødevareWatch.dk.

"Det økologiske Spisemærke er rigtig godt, og det kan rigtig mange ting. Når man begynder at snakke klima, så er det et af værktøjerne i værktøjskassen. Men der er mange andre kriterier, når man snakker bæredygtig mad," siger han.

Green Restaurant ligger sig op af HORESTAs bæredygtighedsmærke for hoteller, Green Key, der har eksisteret i 25 år og findes i 58 lande og 3100 virksomheder, heraf ca. 130 hoteller i Danmark. For at opnå Green Restaurant-mærket skal spisestedet opfylde 14 obligatoriske kriterier.

For HORESTA er det vigtigt, at man ikke svinger med pisken for at fremme bæredygtighed hos medlemmerne, men i stedet giver guleroden til dem, der gør en indsats på området.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne