Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA er i øjeblikket ved at rulle bæredygtighedsmærket Green Restaurant ud. Det oplyser Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA til FødevareWatch.dk.
"Det økologiske Spisemærke er rigtig godt, og det kan rigtig mange ting. Når man begynder at snakke klima, så er det et af værktøjerne i værktøjskassen. Men der er mange andre kriterier, når man snakker bæredygtig mad," siger han.
Green Restaurant ligger sig op af HORESTAs bæredygtighedsmærke for hoteller, Green Key, der har eksisteret i 25 år og findes i 58 lande og 3100 virksomheder, heraf ca. 130 hoteller i Danmark. For at opnå Green Restaurant-mærket skal spisestedet opfylde 14 obligatoriske kriterier.
For HORESTA er det vigtigt, at man ikke svinger med pisken for at fremme bæredygtighed hos medlemmerne, men i stedet giver guleroden til dem, der gør en indsats på området.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025