Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA er i øjeblikket ved at rulle bæredygtighedsmærket Green Restaurant ud. Det oplyser Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA til FødevareWatch.dk.
"Det økologiske Spisemærke er rigtig godt, og det kan rigtig mange ting. Når man begynder at snakke klima, så er det et af værktøjerne i værktøjskassen. Men der er mange andre kriterier, når man snakker bæredygtig mad," siger han.
Green Restaurant ligger sig op af HORESTAs bæredygtighedsmærke for hoteller, Green Key, der har eksisteret i 25 år og findes i 58 lande og 3100 virksomheder, heraf ca. 130 hoteller i Danmark. For at opnå Green Restaurant-mærket skal spisestedet opfylde 14 obligatoriske kriterier.
For HORESTA er det vigtigt, at man ikke svinger med pisken for at fremme bæredygtighed hos medlemmerne, men i stedet giver guleroden til dem, der gør en indsats på området.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025