Viborg Byråd godkendte onsdag den 9. oktober forslag til resultatkontrakt med VisitAarhus og dermed også grundlaget for Viborg Kommunes indtræden i turismesamarbejdet VisitAarhus. Fra årsskiftet bliver Viborg Kommunes hidtidige turismeindsats en del VisitAarhus' fælles markedsføring og udvikling af Aarhus-regionen som én samlet destination - en destination, som er en god blanding af bylivets glæder, fantastiske outdoor-muligheder og attraktive konferencefaciliteter.

Borgmester Ulrik Wilbek forventer, at det nye samarbejde vil bidrage til udvikling af Viborg Kommunes turistmæssige potentiale, og han siger i forlængelse af byrådets beslutning:

”Den nye aftale skal bidrage til økonomisk vækst i Viborg Kommune. Når vi bruger skattekroner på turismefremme, er det selvfølgelig for at få flere gæster, der bruger penge på oplevelser, overnatninger, mad og shopping på Viborg-egnen. VisitAarhus vil arbejde for at trække flere turister til Viborg Kommune, og så er det op til vores lokale turismeaktører at sikre, at gæsterne bliver her længst muligt og besøger så mange steder i kommunen som muligt”.

Direktør i VisitAarhus, Pia Lange Christensen, er enig i, at samarbejde er en stor styrke:

”Ved at samle turismekræfterne får vi mere ud af investeringerne i turisme. Vi ser derfor meget frem til at byde Viborg Kommune og de mange dygtige turismeaktører på egnen velkommen i fællesskabet. Viborg har mange gode overnatningssteder og oplevelser at tilbyde turisterne - bl.a. Domkirkekvarteret, De fem Halder, stærke events og mange gode attraktioner som f.eks. Mønsted Kalkgruber, Verdenskortet og Energimuseet”.

Aftalen mellem VisitAarhus og Viborg Kommune løber i perioden 2020-2022.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne