Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

”Vi er meget stolte af, at KFUM og KFUK har valgt Aarhus som værtsby for YMCA World Council. Vi ser Aarhus, KFUM og KFUK som et rigtigt godt match, idet organisationen repræsenterer en stærk frivillighedskultur, som netop er en kultur, vi også dyrker i Aarhus. Samtidig bliver FNs bæredygtighedsmål et af fokusområderne på kongressen, og det giver os mulighed for at inddrage rigtig gode løsninger og cases, som vi i Aarhus og Danmark arbejder med”, siger kongreschef hos VisitAarhus, Allan Tambo Christensen.

KFUM og KFUK i Danmark repræsenterer en stærk frivillighedstradition gennem foreningslivet i Danmark. Således har organisationen stor fokus på børn og unges demokratiske engagement i foreningsliv og samfund, og det glæder organisationen sig til at folde ud ved YMCA World Council 2022.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne