Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

”Vi er meget stolte af, at KFUM og KFUK har valgt Aarhus som værtsby for YMCA World Council. Vi ser Aarhus, KFUM og KFUK som et rigtigt godt match, idet organisationen repræsenterer en stærk frivillighedskultur, som netop er en kultur, vi også dyrker i Aarhus. Samtidig bliver FNs bæredygtighedsmål et af fokusområderne på kongressen, og det giver os mulighed for at inddrage rigtig gode løsninger og cases, som vi i Aarhus og Danmark arbejder med”, siger kongreschef hos VisitAarhus, Allan Tambo Christensen.

KFUM og KFUK i Danmark repræsenterer en stærk frivillighedstradition gennem foreningslivet i Danmark. Således har organisationen stor fokus på børn og unges demokratiske engagement i foreningsliv og samfund, og det glæder organisationen sig til at folde ud ved YMCA World Council 2022.

Har du fået læst?

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Horisont Hotel & Konference – der indtil sidste efterår hed Koldkærgård – hører sammen med det større kursus- og konferencecenter KolleKolle ved Værløse nord for København begge under Landbrug & Fødevarer. Samlet omsætter de to hotel- og konferencecentre årligt for mellem 50 til 60 millioner kroner.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne