Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet, skriver TV2 Lorry.
Han fortæller, at Tivoli har været igennem en "god udvikling", og at havens fokus på bæredygtighed og grønne tiltag er et solidt fundament for det fremtidige udvalg, selv om han også spejder uden for havens hække for inspiration.
”Vi kunne være bedre til at finde de madoplevelser, der ligger imellem en restauration og den gammeldags grillbar, som er det, jeg vil beskrive som gourmetfastfood. Noget af det, der ligger i Tivolis Food Hall, kunne jeg godt se virke inde i haven også”, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025