Scandic Hotels 27 hoteller i Danmark skal være meget mere tilgængelige for omverdenen, og i det spiller føde- og drikkevare en vigtig rolle. Det fortæller Karsten Felvang Nielsen, der er direktør for føde- og drikkevareområdet i Scandic til FødevareWatch.

Helt konkret investerer kæden millioner på at rykke alle barer og restauranter frem i den forreste del af kædens hoteller, ligesom alle nybyggerier centrerer sig omkring hotellernes restauranter, barer og cafeer.

Kæden vil også åbne op for hotellers restaurationsområder og byde udefrakommende aktører indenfor i en franchise-model.

"Vi er begyndt at arbejde med eksterne samarbejdspartnere på restaurant- og barområdet. Det kan godt være, at vi er rigtig dygtige til at drive morgenmaden og konferencer, men vi er ikke nødvendigvis altid de bedste som gourmetrestauranten på hjørnet, eller til at drive kaffebaren på det andet hjørne," siger han.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne