Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Scandic Hotels 27 hoteller i Danmark skal være meget mere tilgængelige for omverdenen, og i det spiller føde- og drikkevare en vigtig rolle. Det fortæller Karsten Felvang Nielsen, der er direktør for føde- og drikkevareområdet i Scandic til FødevareWatch.
Helt konkret investerer kæden millioner på at rykke alle barer og restauranter frem i den forreste del af kædens hoteller, ligesom alle nybyggerier centrerer sig omkring hotellernes restauranter, barer og cafeer.
Kæden vil også åbne op for hotellers restaurationsområder og byde udefrakommende aktører indenfor i en franchise-model.
"Vi er begyndt at arbejde med eksterne samarbejdspartnere på restaurant- og barområdet. Det kan godt være, at vi er rigtig dygtige til at drive morgenmaden og konferencer, men vi er ikke nødvendigvis altid de bedste som gourmetrestauranten på hjørnet, eller til at drive kaffebaren på det andet hjørne," siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024