Scandic Hotels 27 hoteller i Danmark skal være meget mere tilgængelige for omverdenen, og i det spiller føde- og drikkevare en vigtig rolle. Det fortæller Karsten Felvang Nielsen, der er direktør for føde- og drikkevareområdet i Scandic til FødevareWatch.

Helt konkret investerer kæden millioner på at rykke alle barer og restauranter frem i den forreste del af kædens hoteller, ligesom alle nybyggerier centrerer sig omkring hotellernes restauranter, barer og cafeer.

Kæden vil også åbne op for hotellers restaurationsområder og byde udefrakommende aktører indenfor i en franchise-model.

"Vi er begyndt at arbejde med eksterne samarbejdspartnere på restaurant- og barområdet. Det kan godt være, at vi er rigtig dygtige til at drive morgenmaden og konferencer, men vi er ikke nødvendigvis altid de bedste som gourmetrestauranten på hjørnet, eller til at drive kaffebaren på det andet hjørne," siger han.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne