Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi har brugt mellem 600.000 og 700.000 kr. på at forsøge at begrænse lugtgenerne, men vi har simpelthen måttet konstatere, at det ikke kan lade sig gøre," siger Christoffer No Kjærholm, adm. direktøren i burgerkæden, til Ekstra Bladet.

Det er dog ikke lykkedes og derfor flytter restauranten nu til en ny adresse i nærheden, hvor udsugningen kan sendes over bygningerne, ifølge direktøren.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind