Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.
500 personer er blevet spurgt om deres præferencer i forhold til et aftensmåltid bestående af forskellige typer pastaretter. Nogle med kød, nogle med grønt og nogle med begge dele. Otte ud af ti danskere svarer, at de ikke vil undvære kødet på tallerkenen.
"Der er en lille del, der foretrækker rent vegetarisk, og en lille del, som foretrækker rent kød. Men langt den største del - otte ud af ti - vil gerne have både kød og grønt," siger lektor Tove Christensen, der er en af forskerne bag undersøgelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025