Fra 1. januar 2020 får Comwell Sorø ny hotelchef. Det bliver Kuno Junker, der siden august 2019 været ansat som restaurantchef på hotellet, der i fremtiden skal varetage den daglige ledelse af det fine hotel i Sorø.

Kuno er uddannet butler og har en WSET2 vinuddannelse samt en akademiuddannelse fra Copenhagen Business Academy med fokus på ledelse, salgscoaching og oplevelser. Han har en bred erfaring inden for branchen, hvor han bl.a. har arbejdet 3 år på D´Angleterre som bar- og roomservicemanager. Derudover har han været ansat som vært og tjener på Rolighed, der er A.P. Møller-Maersks ledelsescenter, samt driftsansvarlig på Hotel Bretagne.

Comwell Sorøs nye hotelchef glæder sig til de nye udfordringer:

"Jeg glæder jeg mig til at komme i gang, for Comwell Sorø er et fantastisk hus med en flok fantastiske mennesker. Her er godt nu. Men stedet har fortsat stort potentiale. Comwell har på kort tid vundet mit hjerte og ikke mindst Sorø. Virksomheden er et professionelt tag over hovedet, der giver den enkelte medarbejder ressourcer til at udvikle sig selv og dermed forretningen," siger Kuno Junker.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne