Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Formel B har i mange år været én af de få undtagelser blandt danske toprestauranter. En Michelin-restaurant der faktisk gav overskud år efter år. Sådan er det stadig for Formel B, skriver Finans.dk.

I 2018/2019 havde Formel B et overskud efter skat på knap 300.000 kr. Bruttofortjenesten i Formel B er på sit højeste nogensinde.

»Årets resultat anses for tilfredsstillende,« står der i ledelsesberetningen i Formel B’s nye regnskab.

Succesen med Formel B gav Kristian Arpe-Møller og Rune Jochumsen mod på mere, og siden 2008 er der kommet restauranterne Sletten, Uformel og Palægade ind under paletten.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind