Københavns Madhus har siden etableringen i 2007, hvor man blev sat i verden af Københavns Kommune, udviklet koncepter og rådgivet samt uddannet personale i københavnske institutioner, så man blandt andet kunne komme i mål med kommunens ambition om at løfte andelen af økologi i de offentlige institutioner til 90 pct. i 2015. Det skriver Ritzau.

Men nu er det slut, for torsdag smækkede banken i for det madhus, som siden 2013 har været drevet som en uafhængig og erhvervsdrivende fond, som sidste år omsatte for 28 mio. kr. og i alt beskæftigede lidt over 20 mennesker.

Det fortalte Rasmus Kjeldahl, der er bestyrelsesformand i fonden bag madhuset, torsdag på Linkedin. Overfor FødevareWatch uddyber han fredag, at man blandt årsagerne til konkursen skal kigge i retning af politikerne i Københavns Kommune.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne