Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Københavns Madhus har siden etableringen i 2007, hvor man blev sat i verden af Københavns Kommune, udviklet koncepter og rådgivet samt uddannet personale i københavnske institutioner, så man blandt andet kunne komme i mål med kommunens ambition om at løfte andelen af økologi i de offentlige institutioner til 90 pct. i 2015. Det skriver Ritzau.
Men nu er det slut, for torsdag smækkede banken i for det madhus, som siden 2013 har været drevet som en uafhængig og erhvervsdrivende fond, som sidste år omsatte for 28 mio. kr. og i alt beskæftigede lidt over 20 mennesker.
Det fortalte Rasmus Kjeldahl, der er bestyrelsesformand i fonden bag madhuset, torsdag på Linkedin. Overfor FødevareWatch uddyber han fredag, at man blandt årsagerne til konkursen skal kigge i retning af politikerne i Københavns Kommune.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024