Københavns Madhus har siden etableringen i 2007, hvor man blev sat i verden af Københavns Kommune, udviklet koncepter og rådgivet samt uddannet personale i københavnske institutioner, så man blandt andet kunne komme i mål med kommunens ambition om at løfte andelen af økologi i de offentlige institutioner til 90 pct. i 2015. Det skriver Ritzau.

Men nu er det slut, for torsdag smækkede banken i for det madhus, som siden 2013 har været drevet som en uafhængig og erhvervsdrivende fond, som sidste år omsatte for 28 mio. kr. og i alt beskæftigede lidt over 20 mennesker.

Det fortalte Rasmus Kjeldahl, der er bestyrelsesformand i fonden bag madhuset, torsdag på Linkedin. Overfor FødevareWatch uddyber han fredag, at man blandt årsagerne til konkursen skal kigge i retning af politikerne i Københavns Kommune.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne