Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Københavns Madhus har siden etableringen i 2007, hvor man blev sat i verden af Københavns Kommune, udviklet koncepter og rådgivet samt uddannet personale i københavnske institutioner, så man blandt andet kunne komme i mål med kommunens ambition om at løfte andelen af økologi i de offentlige institutioner til 90 pct. i 2015. Det skriver Ritzau.
Men nu er det slut, for torsdag smækkede banken i for det madhus, som siden 2013 har været drevet som en uafhængig og erhvervsdrivende fond, som sidste år omsatte for 28 mio. kr. og i alt beskæftigede lidt over 20 mennesker.
Det fortalte Rasmus Kjeldahl, der er bestyrelsesformand i fonden bag madhuset, torsdag på Linkedin. Overfor FødevareWatch uddyber han fredag, at man blandt årsagerne til konkursen skal kigge i retning af politikerne i Københavns Kommune.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025