I år kan Tivoli fejre 25-års jubilæum for julesæsonen, der siden begyndelsen har haft til mål at tiltrække gæster fra hele landet, skriver BT.

”Vi er meget stolte over at have sat noget i gang i København. Førhen skete der ikke meget i byen, og så er det dejligt for os at tiltrække nogle turister - også i julen,” siger Torben Plank, pressechef i Tivoli.

Også Mikkel Aarø-Hansen, der er direktør i turismeorganisationen Wonderful Copenhagen, mener, at Jul i Tivoli har en stor rolle i forhold til at trække turister ud i byen i vintermånederne.

Årets Jul i Tivoli koster parken 30 millioner kroner i drift og klargørelse.

Har du fået læst?

Husk skatten hvis I giver gavekort i julegave

Mange virksomheder vælger at give medarbejderne en gave i anledning af julen. Her er gavekort blandt favoritterne, når de ansatte pakker ud. Som arbejdsgiver skal man dog huske, at der skal betales skat, når valget falder på gavekortene.

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne