Med sin passion for mennesker, enorme lyst til at lære fra sig og sine mange års erfaring inden for service, hotel og ledelse har Edel Lund Clausen fundet vej til Zleep Hotels. Her skal Edel Clausen stå i spidsen for et af hotelkædens populære lufthavnshoteller som Hotel Manager på Zleep Hotel Billund Airport, der er et nyrenoveret hotel med 163 værelser, fitnessrum og et stort loungeområde.

Gennem 25 år har Edel Lund Clausen samlet erfaring inden for alt fra ledelse og kommunikation til økonomi og salg, og flere hotelkæder, herunder Scandic og First Hotels, har da også tidligere haft fornøjelsen af Zleep Hotels’ nye Hotel Manager.

Hotelkæde ansætter ny Sales Manager

Zleep Hotels afslutter året med endnu en udvidelse i hotelkædens salgsafdeling. To nye hotelåbninger står for døren i det nye år, herunder hotelkædens hidtil største hotel med 211 værelser, og derfor skal der naturligvis flere salgsstærke hænder til. Ny mand på holdet er René Lyster.

Dansk hotelkæde udvider: Åbner hotel i Spanien

Zleep Hotels er nu klar til at gøre debut i det sydlige Europa. Kædens tyske medejer, Deutsche Hospitality, har netop offentliggjort, at de åbner det første Zleep hotel på spansk jord, og dermed indtager Zleep Hotels for alvor det internationale hotelmarked. Hotellet bliver et lufthavnshotel med adresse i Madrid. Zleep Hotel Madrid Airport åbner i 2021.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne