Berlingske offentliggør i dag den årlige liste over de 100 stærkeste kvindelige ledere, og her optræder Arp-Hansens adm. direktør, Dorte Krak, endnu engang.

Af præsentationen fremgår det, at Dorte Krak har været chef for Arp-Hansen Hotel Group i 16 år og rider på en bølge af succes. Arp-Hansen Hotel Group med 12 hoteller i København og ét i Aarhus omsatte i 2018 for knap 1,3 milliarder kroner og tjente 265 millioner kroner efter skat, viser det seneste regnskab.

Den erfarne hotelchef kommer i de kommende år også til at præge debatten om det danske erhvervsklima som medlem af Danmarks erhvervsfremmebestyrelse, hvis formand er Falck-direktør Jakob Riis.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne