Efter fem år udenfor Aarhus hos Horisont Hotel & Konference, der indtil sidste efterår førte navnet Koldkærgård, stopper hotelchef Mikkel Kroustrup, skriver Standby. Han skal fra det nye år være direktør for de to Comwell-hoteller ved Korsør, Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard, der ligger under ti kilometer fra hinanden og som samlet har omkring 60 medarbejdere.

”Jeg har fået nogle henvendelser om nyt job, som jeg pænt har takket nej til, men da Comwell kontaktede mig gjorde de et godt indtryk – ligesom Comwell jo har et godt ry og omdømme plus at der sker meget i Comwell-koncernen. Skiftet fra Aarhus til Korsør bliver noget andet end jobbet, jeg har i dag, men der bliver også mange lighedspunkter.”

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne