Efter fem år udenfor Aarhus hos Horisont Hotel & Konference, der indtil sidste efterår førte navnet Koldkærgård, stopper hotelchef Mikkel Kroustrup, skriver Standby. Han skal fra det nye år være direktør for de to Comwell-hoteller ved Korsør, Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard, der ligger under ti kilometer fra hinanden og som samlet har omkring 60 medarbejdere.

”Jeg har fået nogle henvendelser om nyt job, som jeg pænt har takket nej til, men da Comwell kontaktede mig gjorde de et godt indtryk – ligesom Comwell jo har et godt ry og omdømme plus at der sker meget i Comwell-koncernen. Skiftet fra Aarhus til Korsør bliver noget andet end jobbet, jeg har i dag, men der bliver også mange lighedspunkter.”

Har du fået læst?

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne