Efter en prøveperiode i to butikker udvider måltidsvirksomheden Homemate nu sit samarbejde med Føtex Food. Fra mandag kan københavnerne finde selskabets færdigretter i yderligere ti butikker i Storkøbenhavn, skriver FødevareWatch.

"Det er gået virkelig godt, så nu udvider vi konceptet. Der er kæmpe efterspørgsel efter et lækkert kvalitetsmåltid, som samtidig er nemt og hurtigt at lave. Det er der, vi ligger rigtigt godt," siger Christoffer Martinsen Kønigsfeldt, bestyrelsesformand i Homemate.

Samtidig er virksomheden begyndt at hente synergieffekter fra konsolideringen med cateringselskabet Maaltidet, som Homemate opkøbte i december 2018.

For en måned siden begyndte Homemate at tilbyde levering af middagsretter direkte til arbejdspladsen hos de 4500 mennesker, der alligevel dagligt får frokostlevering fra Maaltidet.

Har du fået læst?

Udespise-branche oplever voldsomt boom

Tal fra HORESTA viser, at danskerne gennemsnitligt spiser mad udefra 1,6 gange om ugen, skriver B.T. Danskernes appetit på at spise ude er blevet så voldsom, at hele branchen oplever et massivt boom.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne