Liv Thøger-Aldahl bliver direktør for det nye turistsamarbejde mellem Varde og Ringkøbing-Skjern Kommuner, skriver JV.dk.

Destination Vesterhavet bliver Danmarks næststørste turistdestination, om end størst, når det kommer til udenlandsk turisme. Det viser de seneste tal fra VisitDenmark. Destination Vesterhavet, altså Varde og Ringkøbing-Skjern Kommuner, havde 8,4 millioner turistovernatninger i 2018, heraf 6,7 millioner fra udenlandske turister.

”Vi skal følge og gribe de store turisttrends, når de passer ind i vores dna og værdier. Lige nu er en trend ”transformativ turisme”, som er den form for turisme, hvor turister vil opleve ting, der ændrer noget i dem. Det kan helt klart gøres ved at guide dem i naturen og lære dem om naturens kræfter. En anden mega-trend er bæredygtig turisme, hvor det giver god synergi, hvis turistaktørerne i en natur-destination lever op til bæredygtighedsmålene – og i det hele taget er der en udvikling i retning af ”mød de lokale” og lokal turisme. At komme ud opleve de lokale i deres egne miljøer”, siger hun.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne