Guldsmeden Hotels arbejder med bæredygtighed i hele kredsløbet. Det er ikke kun et fokus på madspild, energi- og vandforbrug, fortæller Kirsten Aggersborg, manager for bæredygtighed, pr og kommunikation i Guldsmeden Hotels til Turisme.nu.

“Vi bruger økologiske råvarer, og Ø-mærket er et stærkt mærke. Men de seneste år er der kommet en bevidsthed om, at økologi og bæredygtighed ikke altid går hånd i hånd. Vi har en no-fly-policy på vores fødevarer og følger retningslinjer opstillet af Tænketanken Concito via Aarstiderne, vores hovedleverandør. Vi har været i dialog med Økologisk Landsforening, fordi vi synes, de burde indarbejde nogle klimamål, en no-fly-policy og en 80/20- politik for fordelingen mellem grønt- og kødspisemærkerne, ” siger Kirsten Aggersborg.

Læs hele historien her.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne