Guldsmeden Hotels arbejder med bæredygtighed i hele kredsløbet. Det er ikke kun et fokus på madspild, energi- og vandforbrug, fortæller Kirsten Aggersborg, manager for bæredygtighed, pr og kommunikation i Guldsmeden Hotels til Turisme.nu.

“Vi bruger økologiske råvarer, og Ø-mærket er et stærkt mærke. Men de seneste år er der kommet en bevidsthed om, at økologi og bæredygtighed ikke altid går hånd i hånd. Vi har en no-fly-policy på vores fødevarer og følger retningslinjer opstillet af Tænketanken Concito via Aarstiderne, vores hovedleverandør. Vi har været i dialog med Økologisk Landsforening, fordi vi synes, de burde indarbejde nogle klimamål, en no-fly-policy og en 80/20- politik for fordelingen mellem grønt- og kødspisemærkerne, ” siger Kirsten Aggersborg.

Læs hele historien her.

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne