Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Julen er hjerternes fest - og traditionen tro står der flæskesteg, frikadeller og fiskefileter på bordet, når vi samles til julefrokost. Men der bliver bestilt flere og flere kødfri alternativer som linsepostej og rødbede-carpaccio hos de danske cateringfirmaer, skriver DR.dk.
”I 2019 udgør vegetarjulefrokosterne cirka fem procent af de samlede ordrer indtil videre”, oplyser Kristina Steenfeldt Petersen, der er marketingchef hos Jespers Torvekøkken i Søborg.
Til sammenligning fyldte vegetarmenuerne omkring to procent af deres ordrebog i 2017 og tre procent sidste år.
Til nytår, som er mindre traditionsbundet i forhold til valg af menu, har Meyers Køkken til gengæld oplevet flere år med fordoblinger i salget af vegetariske løsninger. I år regner man med, at hver tiende bestilling er kødfri.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024