Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Morten bliver ansvarlig for at videreudvikle og optimere de bagvedliggende systemer, heriblandt property management systemet Opera. Morten har selv erfaring fra Micros-Fidelio, som siden blev købt af Oracle, der nu ejer Operasystemet, samt mange års erfaring som implementeringsspecialist, IT-projektchef, IT-chef og hotelapplikationskonsulent fra blandt andre Bella Sky, RAW IT og senest Brøchner Hotels. Med en baggrund i drift og ledelse i hotelbranchen udover IT er fokus på implementering, forretningsoptimering og udvikling.

”Den nye rolle i Core Hospitality er vigtig for den store udvikling, vi står over for. Som professionel tredjepartshoteloperatør kan vi drive alle hoteltyper og -brands, og det kan vi kun, fordi vi har et dygtigt team. Morten tilføjer yderligere kompetencer til vores kommercielle team og får en vigtig rolle. Vi kender Morten rigtig godt og glæder os meget”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne