Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Morten bliver ansvarlig for at videreudvikle og optimere de bagvedliggende systemer, heriblandt property management systemet Opera. Morten har selv erfaring fra Micros-Fidelio, som siden blev købt af Oracle, der nu ejer Operasystemet, samt mange års erfaring som implementeringsspecialist, IT-projektchef, IT-chef og hotelapplikationskonsulent fra blandt andre Bella Sky, RAW IT og senest Brøchner Hotels. Med en baggrund i drift og ledelse i hotelbranchen udover IT er fokus på implementering, forretningsoptimering og udvikling.

”Den nye rolle i Core Hospitality er vigtig for den store udvikling, vi står over for. Som professionel tredjepartshoteloperatør kan vi drive alle hoteltyper og -brands, og det kan vi kun, fordi vi har et dygtigt team. Morten tilføjer yderligere kompetencer til vores kommercielle team og får en vigtig rolle. Vi kender Morten rigtig godt og glæder os meget”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne