Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Morten bliver ansvarlig for at videreudvikle og optimere de bagvedliggende systemer, heriblandt property management systemet Opera. Morten har selv erfaring fra Micros-Fidelio, som siden blev købt af Oracle, der nu ejer Operasystemet, samt mange års erfaring som implementeringsspecialist, IT-projektchef, IT-chef og hotelapplikationskonsulent fra blandt andre Bella Sky, RAW IT og senest Brøchner Hotels. Med en baggrund i drift og ledelse i hotelbranchen udover IT er fokus på implementering, forretningsoptimering og udvikling.

”Den nye rolle i Core Hospitality er vigtig for den store udvikling, vi står over for. Som professionel tredjepartshoteloperatør kan vi drive alle hoteltyper og -brands, og det kan vi kun, fordi vi har et dygtigt team. Morten tilføjer yderligere kompetencer til vores kommercielle team og får en vigtig rolle. Vi kender Morten rigtig godt og glæder os meget”, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne