Selv om Von Guldsmeden lyder lidt adeligt, så betyder ordet ”von” håb på islandsk – og Von Guldsmeden er navnet på danske Guldsmeden Hotels seneste franchise-hotel uden for Danmarks grænser. Det åbner i disse dage med 52 værelser i centrum af den islandske hovedstad, skriver Standby.dk.

Hotel Von drives af parret Linda Jóhannsdóttir og Ellert Finnbogason, der i 2016 åbnede deres første Guldsmeden-hotel, Eyja Guldsmeden, med 65 værelser også i centrum af Reykjavik.

Administrerende direktør af Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert, der sammen med sin mand, Marc Weinert, ejer Guldsmed-kæden, siger til STANDBY.dk, at der ikke i øjeblikket er planer om flere franchise-hoteller.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne