CabInn har købt en byggegrund i det centrale Esbjerg, der hidtil har været parkeringsplads. I stedet kommer der måske et nyt CabInn-hotel med 82 værelser, skriver Standby.dk.

Ejerne af den såkaldte Rio-grund, søskendeparret, Mads Dam Jensen og Mia Dam Karkov, har ifølge avisen JydskeVestkysten solgt grunden til CabInns administrerende direktør og ejer, 74-årige Niels Fennet, for et ikke oplyst beløb.

”Vi har haft en pæn forretning i Esbjerg i alle årene, og når muligheden byder sig på en af byens bedste beliggenheder, ligger den jo lige til højrebenet,” siger Niels Fennet til JydskeVestkysten og tilføjer, at CabInn nu er i gang med at brainstorme om, hvad grunden i Esbjerg skal bruges til. ”Men det bliver noget mere end kun hotelværelser,” siger Niels Fennet uden at ville afsløre, hvad han tænker på, eller hvornår projektet forventes klart.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne