CabInn har købt en byggegrund i det centrale Esbjerg, der hidtil har været parkeringsplads. I stedet kommer der måske et nyt CabInn-hotel med 82 værelser, skriver Standby.dk.

Ejerne af den såkaldte Rio-grund, søskendeparret, Mads Dam Jensen og Mia Dam Karkov, har ifølge avisen JydskeVestkysten solgt grunden til CabInns administrerende direktør og ejer, 74-årige Niels Fennet, for et ikke oplyst beløb.

”Vi har haft en pæn forretning i Esbjerg i alle årene, og når muligheden byder sig på en af byens bedste beliggenheder, ligger den jo lige til højrebenet,” siger Niels Fennet til JydskeVestkysten og tilføjer, at CabInn nu er i gang med at brainstorme om, hvad grunden i Esbjerg skal bruges til. ”Men det bliver noget mere end kun hotelværelser,” siger Niels Fennet uden at ville afsløre, hvad han tænker på, eller hvornår projektet forventes klart.

Har du fået læst?

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne