Tal fra Airbnb viser, at brugere af deres platform i højere grad besøger Bornholm udenfor sæsonen end i højsæsonen, skriver TV2 Bornholm.

Airbnb har indtil videre haft 9.936 gæster i de perioder, der ligger udenfor den absolutte højsæson, som Airbnb definerer som 13.juni til 11.august. I lige netop den periode har der været 9.100 gæsteankomster ifølge platformen.

I 2018 besøgte 624.000 turister Bornholm, ifølge Destination Bornholm. Halvdelen af dem besøgte Bornholm i den definerede højsæson.

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Verdens turistvækst faldt i 2019

4 procents vækst i verdensturismen er den laveste vækst siden 2016. Det skyldes en nedkølet verdensøkonomi, geopolitiske spændinger og usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU, står der i den rapport fra UNWTO, der blev offentliggjort mandag. UNWTO fremhæver også konkursen hos rejsegiganten Thomas Cook, skriver Travelnews.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne