De omkring 100 aktionærer i selskabet CAH Holding A/S sælger alle deres aktier i datterselskabet CAH A/S til det svenske Midstar Hotels, der ejer 25 hoteller i Danmark, Norge og Sverige, heraf allerede tre i Danmark, skriver Standby.

CAH (Copenhagen Admiral Hotel) ejer og driver hotellet i det gamle pakhus, der rummer firestjernede Copenhagen Admiral Hotel – og som blandt sine genboer og naboer har Amalienborg, Amaliehaven og Det Kongelige Teaters skuespilhus.

Admiral-hotellet, der har 366 værelser, åbnede i 1978 og ejes ultimativt af en række tidligere luftkaptajner og styrmænd i SAS samt børn og børnebørn af samme gruppe og enkelte øvrige aktionærer, herunder bestyrelsesformand Jørgen Bertelsen.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne