Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.
Stine Kold Gregersen, hoteldirektør på Rungstedgaard fortæller, at virksomheden har folk i køkkenet, som er motiveret af, at de har etableret en stor økologisk køkkenhave. Mange af virksomhedens unge medarbejdere siger også, at de lægger mærke til arbejdet med FN's verdensmål.
HORESTA mener, at Rungstedgaard har fat i den lange ende, når det kommer til at rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.
"Der er jo konkurrence om den gode arbejdskraft i vores branche, og bæredygtighed er helt klart vigtigt for at skaffe og holde fast i de rigtige folk. Eksempelvis er kokke glade for, at der er plads til udvikling og inddragelse, når køkkenet skal finde ud af, hvordan man minimerer madspild - og det skaber jo også en sjov faglig udfordring," siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025