Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stine Kold Gregersen, hoteldirektør på Rungstedgaard fortæller, at virksomheden har folk i køkkenet, som er motiveret af, at de har etableret en stor økologisk køkkenhave. Mange af virksomhedens unge medarbejdere siger også, at de lægger mærke til arbejdet med FN's verdensmål.

HORESTA mener, at Rungstedgaard har fat i den lange ende, når det kommer til at rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.

"Der er jo konkurrence om den gode arbejdskraft i vores branche, og bæredygtighed er helt klart vigtigt for at skaffe og holde fast i de rigtige folk. Eksempelvis er kokke glade for, at der er plads til udvikling og inddragelse, når køkkenet skal finde ud af, hvordan man minimerer madspild - og det skaber jo også en sjov faglig udfordring," siger Mikal Holt Jensen, miljøchef i HORESTA.

Læs hele historien her.

Bæredygtighedsvideo: Sådan blev burgerkæde klimapositiv

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Max Burgers.

Debat: Danmark skal have en turisme vi kan leve af og med

En "grøn" destination med rent vand og ingen skrald. Sådan bliver Danmark opfattet i vores europæiske nabolande. Det viser en ny analyse, hvor VisitDenmark har spurgt 6741 personer i Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Storbritannien om deres holdning til bæredygtig turisme.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne