I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Formålet med appen er at gøre det lettere for danskerne at finde et økologiske spisested, når de fx vil spise ude fredag aften.

Appen er et godt redskab for økø-glade danskere

Leder for øko-teamet i Fødevarestyrelsen Marianne Dittmann udtrykker det således:

”Appen er et godt redskab til alle os, der gerne vil spise økologisk, men måske ikke lige kan finde det nærmeste økologiske spisested”.

Hun tilføjer, at hun håber, at alle øko-glade danskere vil downloade appen. For jo flere danskere, der har appen og vil spise økologisk, når de spiser ude, jo større bliver incitamentet og lysten for mange flere caféer, restauranter og hoteller til også at komme med på øko-bølgen og spisemærkerne - og til at blive synlige i appen.

Du kan også hente appen!

Vidste du, at det er nemt at finde økologiske spisesteder, og har du lyst til at se. om der ligger nogle i nærheden af dig?  Så hent appen ’Økologiske Spisesteder’ i App Store og Google Play.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne