Den amerikanske boligportal Airbnb vil forbyde ”festhuse” efter et skyderi i en udlejningsbolig i Californien torsdag. Skyderiet kostede fem mennesker livet og fandt sted i forbindelse med en halloweenfest.

Det oplyser Airbnb i et tweet lørdag, skriver Finans.dk.

”Fra og med i dag forbyder vi ”party houses” (festhuse, red.), og vi fordobler vores bestræbelser på at bekæmpe uautoriserede fester og slippe af med værter og gæster, som opfører sig voldeligt. Herunder adfærd, som fører til de forfærdelige begivenheder, vi så i Orinda”, skriver Brian Chesky, der er administrerende direktør for Airbnb.

Lejeren af ejendommen fortalte udlejeren, at hendes familie trængte til at komme væk fra røgen fra de mange naturbrande, som hærger dele af Californien i disse uger. Men i stedet blev der torsdag arrangeret en udklædningsfest i anledning af halloween med deltagelse af over 100 gæster.

Har du fået læst?

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne