Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Begrundelsen for at netop Aarhus skulle med på listen i år, er ifølge direktøren for TravelLemming.com, Nathaniel Hake, at byen byder på unikke kontraster:

”Aarhus har virkelig imponeret vores dommere, der især lægger vægt på, at byen tilbyder turister en helt særlig stemning, hvor attraktionerne ikke er længere væk end en cykeltur gennem de charmerende gader. I kontrast til charme og historie byder byen også på innovativ og moderne arkitektur. Aarhus venter blot på at blive udforsket af endnu flere besøgende”, lyder det fra Nathaniel Hake.

Har du fået læst?

Turisme er (blevet) en styrkeposition

Dorte Krak er administrerende direktør i Arp-Hansen Hotel Group, men hun er også en del af den Erhvervsfremmebestyrelse, som skal lave en strategi, der både styrker og udvikler dansk erhvervsliv. Målet er skabe en efterspørgselsdrevet og lokalt forankret erhvervsfremme- og turismeindsats for virksomheder på tværs af hele Danmark. Og særligt turisme- og oplevelseserhvervet har Dorte Krak kunne give de øvrige medlemmer af bestyrelsen en indsigt i.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne