Ruby Hotels har planer om at åbne tre til fire hoteller i København – dog uden en fast tidsramme. Det siger Michael Struck, stifter og adm. direktør for Ruby Hotels, i et interview med EjendomsWatch.

"Vi har undersøgt det københavnske marked intenst i omkring treethalvt år. Vi har set på flere projekter og arbejder på et projekt netop nu, så jeg håber, vi kommer til at kunne vise noget frem meget snart. Og det bliver bestemt ikke det sidste," siger han og tilføjer, at målet mere specifikt er 600-800 værelser i den danske hovedstad.

Han afviser overfor EjendomsWatch at uddybe, hvornår han forventer at have planerne om det første danske hotel på plads, men fortæller, at København har et godt udvalg af ejendomme til gode priser. Han fremhæver især udvalget af kontorejendomme, som Ruby har tradition for at konvertere til hoteller.

Læs hele historien her.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne