Ruby Hotels har planer om at åbne tre til fire hoteller i København – dog uden en fast tidsramme. Det siger Michael Struck, stifter og adm. direktør for Ruby Hotels, i et interview med EjendomsWatch.

"Vi har undersøgt det københavnske marked intenst i omkring treethalvt år. Vi har set på flere projekter og arbejder på et projekt netop nu, så jeg håber, vi kommer til at kunne vise noget frem meget snart. Og det bliver bestemt ikke det sidste," siger han og tilføjer, at målet mere specifikt er 600-800 værelser i den danske hovedstad.

Han afviser overfor EjendomsWatch at uddybe, hvornår han forventer at have planerne om det første danske hotel på plads, men fortæller, at København har et godt udvalg af ejendomme til gode priser. Han fremhæver især udvalget af kontorejendomme, som Ruby har tradition for at konvertere til hoteller.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne