Næsten 1,4 millioner overnatninger blev det til i Billund og Billund Kommune i 2018. Det viser tal fra VisitDanmark. En stigning på 0,07 procent i forhold til året før - og lidt mindre, end man havde regnet med ved Billund ErhvervsFremme, skriver JV.dk.

”Vi havde håbet på en lidt større fremgang, men det er faktisk et ganske godt resultat alligevel, for oplevelserne i Billund kombineret med konstant, høj sommervarme er ikke den bedste cocktail. Det bedste vejr for Billunds attraktioner er klassisk dansk sommervejr med lidt regn i ny og næ, så sommervarmen i 2018 tog lidt fusen på os,” siger Louise Lolk Buchholt, turistkoordinator ved Billund ErhvervsFremme.

Hun mener, at det nye Lego Castle Hotel vil generere ekstra turister.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne