Næsten 1,4 millioner overnatninger blev det til i Billund og Billund Kommune i 2018. Det viser tal fra VisitDanmark. En stigning på 0,07 procent i forhold til året før - og lidt mindre, end man havde regnet med ved Billund ErhvervsFremme, skriver JV.dk.

”Vi havde håbet på en lidt større fremgang, men det er faktisk et ganske godt resultat alligevel, for oplevelserne i Billund kombineret med konstant, høj sommervarme er ikke den bedste cocktail. Det bedste vejr for Billunds attraktioner er klassisk dansk sommervejr med lidt regn i ny og næ, så sommervarmen i 2018 tog lidt fusen på os,” siger Louise Lolk Buchholt, turistkoordinator ved Billund ErhvervsFremme.

Hun mener, at det nye Lego Castle Hotel vil generere ekstra turister.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne